Forelæsning om Mass Customization på AAU Play

Find ud af, hvordan man kan sælge mindre af mere og stadig tjene penge på det!

Last modified: 14.09.2021

Af Nicole Winther, MP Kommunikation

Have it your way

På AAU Play giver Ann-Louise Andersen fra Institut for Materialer og Produktion en spændende forelæsning, som kan gøre dig klogere på Mass Customization og unikke produkter.

Danske og internationale virksomheder kæmper i dag med at håndtere de mange krav, forbrugerne i stigende grad stiller til deres produkter. Ofte lever standardprodukterne ikke op til forbrugernes præcise behov, og derfor er der brug for at få produkterne tilpasset.

Det gælder for små hverdagsting som müsli og sportssko, men også for større elementer som fx vindmøller. Og netop i denne sammenhæng bliver Mass Customization relevant. Det handler nemlig om, hvordan man kan sælge unikke produkter til kunderne på en måde, der ligner masseproduktion. Se Ann-Louises forelæsning og få et indblik dette spændende emne.

AAU Play

AAU Play er et videounivers, hvor du kan se korte forelæsninger med forskere fra Aalborg Universitet. Konceptet er udviklet for at give inspiration til gymnasielærer til brug i deres undervisning. Se flere forelæsninger på AAU Play.

MERE INFORMATION

For mere information, kontakt venligst:

Lektor Ann-Louise Andersen | ala@mp.aau.dk | +45 6167 6375